Se on sitten koulussa taas tänään pyörähdetty pariinkin otteeseen. Alkoi koulu klo 11.00 mutta menin kaupunkiin jo kymmeneksi. Ostin kauniin, punaisen kalenterin tälle vuodelle. Viime vuonna oli musta. Istuttiin sitten parilla luennolla koulunkäynnin käytännön asioista joka oli tylsää... ei taaskaan mitään uutta. Sitten oli ruokailu. Ruokana oli spagettia ja jauhelihakastiketta sekä salaattia. Otin ison annoksen... liian ison. Pitää opetella ottamaan pienempiä annoksia, pysyis painokin kurissa. Eiherkkuaviikolla- lakkokin pitää. Tänään tosin meinasin repsahtaa kun olin yksin kaupungilla.

Kun pääsin luennoilta, tulin kotiin ja mentiin Pepen kanssa ulos kentälle leikkimään taas. Vitsi että se vetää lujaa jos sen saa sytytettyä tarpeeks. Ei meinaa irrottaa otettaan edes käskystä. Siinäpä meillä työsarkaa. Joskus pitäisi olla autolla liikkeellä niin vois jättää luun kentälle jos Pepe sen sinne jättää. Sillä nimittäin on huono tapa tiputtaa lelu kotiin mentäessä johinkin eikä se sais sitä tehdä. Joskus vielä raahaan Antinkin kentälle jotta saan kuvia tapahtumista mitä tehdään kentällä :)

Mutta tässä on kuva kun miulla ja Pepellä on hellyysaika. Pepe rakastaa olla puoliksi sylissä ja kun sitä rapsuttaa rinnasta ja masusta varsinkin.

1822329.jpg