Se on enää alle viikko seuraavaan näyttelyyn.                                                                     Raviharjoitukset siihen menee vaihtelevasti. Eilen ja toissapäivänä meni ihan hyvin, koira toimi mutta tänään kun oli uusi hihna ja ketju kaulassa, ei sitten osattu ravata sitten yhtään saati sitten että olisi ravattu Pipsan perässä nätisti. Huoh... onhan tässä vielä 4 päivää aikaa harjoitella ennen näyttelyitä. Tälläinen on meidän sotavarustuksemme 1.11.08 pidettävään erikoisnäyttelyyn. Eli siis nyt lauantain :DD Eli perus hihna ja ketjupanta. Vähän pitkähkö tosin tuli ostettua. 60cm mutta kun 45cm on ehkä hieman nafti, mahtuisi kyllä mutta ei kauan jos Pepen pää vielä kasvaa ja tuo oli sitten se seuraava koko mitä kaupassa oli tarjolla tuolla paksuudella. Ohuemmat oli liian lyhviä (30cm) ja taas muut oli liian paksuja miun makuun. Paksu meillä on kotona valmiiksikin..

2017046.jpg

Koitettiin myös seisomista ja hyvinhän se pojalla menee. Jopa paikka-käskyn alla : ) Edelleen siis taito tallessa minkä poika oppi jo 13-viikkoisena. Kunpa olisin opettanut juoksemisenkin jo silloin. Jälkiviisaana on hyvä olla. Pahin ongelma meillä on kontakti. Kun tuo piru ottaa sitä juostessakin.

2017074.jpg

Mutta on se laiha viime viikon mahavaivojen takia. Yritän saada sille vähän lihaa luitten ympärille ennen viikonloppua. Raviharjoitukset jatkuu. Sain hyviä vinkkejä foorumilta, kiitos sinne. Nyt me yritetään niitä käyttää ja soveltaa.

Teija oli laittanut kommenttia viime merkintään mutta en valitettavasti tiedä sähköpostiosoitettasi. Jostain syystä ei näy vaikka olisit sen laittanut tietoihisi : ( Nyt toivon että Teija kävisi täällä säännöllisesti lukaisemassa ja ottaisi minuun yhteyttä vaikka sähköpostitse. Osoitteeni on [email protected] Olisi mukava turista koirakuulumisia. Totta kai muutkin miulle saa spostia laittaa jos haluvaapi miun kanssa jotain jutustella : )