Kesä on kohta lopuillaan. Tylsää, mielestäni. Kohta löydän itseni koulunpenkkejä kuluttamasta pienillä Kelan tuilla. Ei innostaisi yhtään. Suorastaan alkaa ahdistamaan että taas pitää kituuttaa rahallisesti sekä jaksaa soittaa, soittaa, soittaa ja soittaa. Kun miä tästä koulusta pääsen kahden vuoden päästä eroon, en katso viuluun päinkään pitkään aikaan.

 Tämä kesä on mennyt vaihtelevasti. Rahaa on töistä tullut niin että niillä on vuokrat ja elämisen pystynyt maksamaan. Mitään ylimääräistä en ole pystynyt silti ostamaan :( sitä se sadekesä teettää. Pepen kanssa käyty paljon uimassa. Toissailtana taisin kylmettää itseni kun tunti pulikoitiin lammessa. Sen jälkeen oli vain pakko käydä peittojen alle. Tärisytti ja värisytti niin kovin.

Tänään pitäisi suunnitella siivoamista. Huomenna Eveliina ja Ville tulee kylään. Tosin ne taitaa tulla niin myöhään että itse olen silloin jo töissä. Viikonloppu vietetään niiden kanssa. Taidetaan lähteä risteilylle lauantaina. Työsuhde-etuna saan ilmaisen risteilyn miulle sekä kavereilleni. Siis sellasen parin tunnin Kallavesiristeilyn.

Ongelmana on ruokalistan laatiminen. Mitähän sitä tekisi?

Sunnuntaina ajetaan sitten peräkanaa eteläänpäin. Lähdetään saarimökille Antin ja koirien kanssa. Senkin reissun ruokalista on jonkinnäköinen ongelma :)