Heips taas.. Oli tänään valkkaritapaaminen taas Sorsasalossa. Saatiin kehuja kontaktista mutta noottia perusasennosta. Joten sitä treenaamaan. Samoin sain käskyn pitää lelut ja namit yms vasemmassa kädessä ja hihnaa löysällä oikeassa kädessä.

Eiköhän se perusasento siitä oikene. Se nimittäin tuppaa olemaan liian sivussa kun Pepe kääntää perseensä. Lisäksi otettiin paikallaoloa niin että kävelin takaisinpäin ja menin koiran sivulle perusasentoon ja kun koiralla kontakti, leikki alkaa. Kehuipa kouluttaja meidän leikkiäkin... ja sitä että on hieno koira jota sinällään on helppo koulia kun se kiinnostuu tuosta lelusta niin paljon.

Satoi koko ajan kun kentällä oltiin mutta eipä sille mitään mahda ja siellä vaan seisottiin.. Lopuksi saatiin vähän häiriötä toisesta koirakosta. Pepe silti jaksoi kiinnostua minusta ja miun leikeistä. Jesss!!! Erävoitto!!!

Mutta tässäpä kuvaa täniltaiselta viimeiseltä perusasennosta. Pipsakin tuli siihen viereen ensin perusasentoon... huomaa että kaikkien varpaat on samalla linjalla!!!

1877643.jpg

...ja kun ei namia istuen tullut tarpeeksi nopiaan, päätti tyttö käydä maahan.  1877649.jpg