Taas on vierähtänyt tovi viime merkinnästä. Maanantaina näin kavereita kaupungilla. Käytiin houkutuksessa kahvilla ja sitten vielä Amarilloon limpparille. Oli hervottoman hauskaa taas. Ei yhtään huomannut että viime näkemisestä oli jo pari kuukautta aikaa. Kavereita odotellessa kiertelin kauppoja ja silmiini osui alennuksessa kengät jota olin kuolannut jo viime talvena. Ne sai siis alle puoleen hintaa ja olihan nuo ostettava. Numeron liian isot mutta pohjallisilla ja pumpulilla se järjestyy. 1861401.jpg

Kävimme viime viikonloppuna piiitkällä lenkillä koirien kanssa ja miehen kera. Käveltiin reittejä mitä ei ennen olla uskallettu koettaa. Olipa siellä yksi irtokoirakin jota Pepe haukkui. Onneksi ei meidän "kimppuun" tullut tällä kertaa. Edellisellä kerralla eräs whippetti hyökkäs kimppuun. Piti potkaisemalla häätää ko. koira kun ei muuten lähtenyt :( Mielestäni ihmisten pitäisi pitää parempaa huolta koiristaan eikä pitää niitä irti taajamassa jossa on muitakin koiria. Kiva yrittää räyhää Pepeltä kitkeä pois kun tulee irtokoiria kimppuun. Mutta siis tämä yksilö mikä viime viikonloppuna nähtiin, ei jäänyt meidän luokse eikä edes lähellekään meitä. Mutta tämän yksilön omistajaa ei näkynyt missään. Ehkä se oli näitä yksin lenkkeilijöitä.

Koirien kanssa touhuuminen on vähän jäänyt vähemmälle tällä viikolla kun on ollut hirveästi kouluhässäkkää ja olen ollut hieman kipeä. Selkä ja niskanseutu jumahti kunnolla viikon alussa. Parina iltana migreenikin iski niskan takia. Ei ollut mitään kivaa. Onneksi koirat selviytyivät minun kipuilujakson luitten ja muiden aktivoivien lelujen kanssa. Pepe onkin tehnyt luustaan oikein taideteoksen nakertamalla ja jäystämällä. 1861414.jpg

Tänä aamuna käytiin kentällä leikkimässä ja seurailemassa ja olemassa paikallaan Pepen kanssa. Pepe seuraa aika nätisti jos se on himoissaan pallosta joka on miun taskussa. Ainut että kun se on oikeassa taskussa, koira pyrkii puoltamaan oikealle jota minä taas yritän kitkeä pois sillä että kääntyilen vasemman kautta. Ei siis pitkää seuraamisjaksoa tehdä vieläkään mutta vähäsen kumminkin. Sitten Pepe oli tänään aika nätisti paikallaan, myös sillon kun olen tulossa takaisinpäin :) Sitten kun pepe ottaa kontaktin ja on paikallaan kun olen koiran edessä, pallo lentää ja pepe saa mennä sen hakemaan.

 1861400.jpg 

Tuommonen hassu hännänheiluttaja se on. Häntä heilui taas koko ajan kun kuvaa otti. Ei treeneistä saada kuvia kun itsekseni treenailen niin ei ole kuvanottajaa.