Räpsin kyllä kuvia aikas reilusti mäntyharjuvisiitin aikana :D

Ainut mikä harmittaa, on se että tiistai-iltana EI sitten kameraa tullut mukaan. Käytiin Milon ja tietenkin Teija-omistajan kanssa reenaamassa. Tehtiin itsemme naurunalaiseksi sahaamalla tietä edestakaisin ohitusharjoituksissa ja myöhemmin pyörimällä parkkipaikalla tottista tehden. Pepe edistyi huimasti räyhän kanssa. Tai siis räyhäämättömyyden kanssa. Ei montaakaan kertaa yrittänytkään haukkua ja lopetti heti kun käskin. Iso kiitos Teijalle ja Milolle reeniavusta.  Toivottavasti teilläkin oli hauskaa vaikka Pepe loppuun vetikin pienen shown. Ei siis tullut luokse. Siinä sitten narrailin koiraa tovin luokse. Lopulta meni lankaan. Taisi mennä niin väsyksiin ettei enää ymmärtänyt totella ja vähän yritti miuakin siinä pomottaa.

Oli todella mukavaa olla mävissä kun ei tarvinnut stressata oikeastaan mistään. Varmasti koiratkin sen huomasi ja nekin sitten oli rennompia. Pakko painostaa Anttiakin töihin että päästään pian pois kaupungista ;)  Tää on nimittäin ihan arsesta kun heti täällä taas alkoi Pepen pelleily ja prseily kun kaupunkiin päästiin ja miua alkoi vituttamaan.

Lauantaina käytiin jänismetällä. Minäkin pyörin mukana ihmettelemässä. Ja tietenkin Onni oman pyssynsä kera. Itsehän en asetta omista eikä minkäänlaista metsästyskorttiakaan ole joten miulla ei ollut edes sitä leikkitorrakkoa. Sain miä välillä olla Onnin aseenkantajana.

Otin kuvan puuhun kasvaneesta remmistä :D

Askon koira Teri sai päivän raskaimmin homman, pupujen jahistamisen. Pienenpieni pupunpoika sitä ällyytti metsässä ja juoksutti monta kilometriä. Taisi siinä mennä naapuriseurueenkin koira sekaisin.

Onni kävi hiihtämässä. Käytiin myö myös Pepen kanssa mutta koska itse olen kameramies niin ei nyt tällä kertaa kuvia siitä ole.

Leikittiin Onnin ja koirien kanssa paljon ulkona.

Kontaktinottoa... miusta on ihan hirveen hieno juttu että Pepe ottaa Onniinkin kontaktia ja kunnioittaa Onnia. Eikä sitä oo tarvinnut hirveesti siihen edes opettaa tai tehdä mitään ihmeellisiä temppuja. Se näkyy esim. tässäkin kuvassa kun Pepe ei ota lelua Onnilta ennen kuin Onni on sen sille heittänyt...

... ja sen jälkeen vauhti on kauhian kova ja askel lennokas.

Pellolla kirmausta... vauhti niin mahdoton...

... että lumi vaan pöllyää

Joskus lelua tongittiin kahteen koiraan lumihangesta.

Pipsasta näppäsin kauniin kuvan

Keskiviikkona kävin parturissa ja tollanen hiusjuttu siitä sitten tuli :D

Onnin kanssa tehtiin iiiso lumihevonen.

Tänään lähtiessä näpsäisin vielä Pepestä hyvän kuvan.