Eilen oli Valkkareitten tapaminen Sorsasalon raviradan kentällä. Oltiin Pepen kanssa siellä myös. Leikittiin naruluulla ja sitten otettiin paikalla oloa. Saatiin hyviä neuvoja tuohon leikittämiseen  että koira haluaa tehdä sitä myös jatkossa. Ja niin että koira saa onnistumisia. Ja sitten saatiin neuvo ettei saa vielä yhdistää  paikallaoloa ja  luoksetuloa. Koitettiin niin, että palasin koiran luokse vähän matkan jälkeen. Ja niinhän siinä sitten kävi että koira yritti lähteä vastaan. Jotenka tämä tyttö pitää luoksetulon  ihan luoksetulona ainakin kolme-neljä viikkoa ja paikkana :)                                                     1840722.jpg            

Pipsa tyttönen on ihan höperö. Ei nyt taas tottele yhtään ja kun käsken sen seisomaan se väkisin änkee istumaan. Piti suuttuakin sille kun ei totellut ei totellut. St se vaan möllöttää pöydän alla kun ei saa tehdä mitä haluaapi. Möllöttäköön. Miullehan ei pikkukoirataan vittuile.                                                                                          

1840725.jpg

Pepen ja pipsan leikki näyttää usein tuolta. Pepe ottaa Pipsaa niskavilloita kiinni ja jahistaa sitä pitkin kämppää. Eipä se Pipsaa hirveästi haittaa. Antaa kyllä kunnolla takaisin jos alkaa liikaa ärsyttämään. Pepellä monet vekit nenässä Pipsan suuttumisen takia ollut.                                                                                                          

1840728.jpg

Pepellä on usein hölmöjä ilmeitä. Tässä niistä yksi...  Tuntuu ettei tuo kieli ole sopivan kokoinen tuohon nassuun.