Käytiin eläinkaupassa Pepen kanssa. Pepe oli ihan hömelö ja pyöri siellä ihan ihmeissään. Kaupantädit kyseli mistä Pepe on, kun on oikeasti valkea valkkari eikä paljon yhtään riistanväriä. Ja ensimmäinen kommentti oli että sieltä tulee komia poika :) Lämmitti mieltä.

Ostettiin pari isoa luuta koirille. Pepe rouskuttaa ihan innoissaan. Täytyy katsoa ettei saa hirveän isoja paloja irti tuosta luusta. Kamalaa sotkua poika saa aikaan kun kuljetti luun olkkarin matolle ja siinä sitä syö. 1842475.jpg

1842476.jpg

Pipsa sentään syö omaa luutaan vain keittiössä :) Huomaa pieni siipale luuta koiran takana, kuvan sivussa. Meillä on termiitti-kleini.

1842489.jpg

Ostin myös Neu-pötköjä lisänä kuivamuonalle. 3 pötköä ostin ja siitä pitäis riittää pariksi viikoksi kun syöttää sitä vähän aamulla, erillään kuivamuonasta ettei ruuansulatus mene sekaisin.

Mutta ei miun ostokset nuihin loppunut. Ostin Pepelle sellasen pallon jossa on sellanen hihna siinä sivussa. Koitetaan jos poika hakis sitä nätisti. Sillä voi pientä vetoleikkiäkin leikkiä ja sen saa paremmin piiloon kuin meidän iiiiiiiiison naruluun :)

Ostin Pepelle myös kuonopannan. Samanlaisen kuin viimeksi mutta vähän pienempi. Jos ei saisi sitä niin helposti suuhunsa ja purtua sitä poikki. Ei nimittäin koira tuon kanssa vedä tippaakaan. Hauskempi käydä lenkillä sen kanssa kun ei tarvitse vetämisestä stressata.

1842478.jpg

Tuossa on tuollanen ns. turvahihna mukana. Ei koira pääse kokonaan irti vaikka pääsisi irti pääosasta jollakin ilveellä.

Tässä kaikki tällä kertaa. Taidamme mennä Pepen kanssa lenkille kohta, kunhan itse olen harjoitellut ensin. Taidetaan lähteä käymään baarilla asti.