Näyttelyt on sitten käyty. Arvostelu:

Lyhytrunkoinen uros, epätasapainoinen yleisvaikutelma, lyhyt pää, syvä kallo-osa., vaaleat silmät, heikko alaleuka, löysät huulet, niukasti kulmautunut edestä, kevyt raajaluusto, puutteellinen eturinta, pehmeät ranteet, pitkät matalat käpälät jotka saisivat olla huomattavasti kootummat, lyhyt rintakehä, pitkä lanneosa, jyrkkä lantio, kinnerahdas takaa, pysty hännänkanto liikkeissä, hyvä luonne ja karva, heikot liikkeet niin edessä kuin takana, esitetään hyvin.

Elikkäs tyydyttävähän sieltä sitten napsahti. Ja nyt vituttaa. Petyin kyllä aika reippaasti kun tuomari sanoi että ei voi antaa koiralle kuin tyydyttävän koska on niin kaukana rotumääritelmästä.

Pepe käyttäytyi kiitettävästi. Vähän juoksussa jossain kohtaa yritti syödä miun paitaa ja jouduin hieman ojentamaan juoksun aikana. Samoin jouduin komentamaan ihan juoksun lopuksi kun meinasi rynniä toiseen kehään. Yllätyin siitä miten koira antoi nätisti katsoa hampaat, kosketella selästä, jaloista, tassuista, palleista yms. Seisominen meni ok. Piti vähän jalalla koskettaa pojan jalkoihin että koira olisi siirtänyt niitä paremmalle paikalle. En siis tiedä mitä kiittelemistä miun esittämisessä oli. Koira ei nimittäin ihan 100% nätisti ollut. Tosin 90% nätisti josta itse olen todella ylpeä. En vain ollenkaan tiedä miltä näytti juoksu kun pidin koiraa hieman miun takana ja juoksin itse hieman edeltä, tosin koiran sivulla kuitenkin enkä katsonut koiraa ettei se ottaisi kontaktia ja viuhtoisi etujalkoja sinnetänne.

Täytyy kyllä moittia hieman järjestelyjä. Ahtaat oli tilat ja matot millä piti juosta, olivat liian pienet joka aiheutti sen että monasti meinasi käydä köpsästi ja koirakko kaatua kun menikin pois matolta. Ja jos itse yritti juosta koira matolla, itse kaatui.
No joo. Ehkä löydän tästäkin jotain positiivista... joskus...  Kasvattajan kanssa jo päivällä naurettiin tuolle arvostelulle. Sai miun mielen hieman paremmaksi. Kiitos siitä Anskulle.

Kuvia tulee kunhan saan Jokion Hennalta niitä <3 Pepen siskotyttö Viivi sai H:n. Hieno saavutus sekin vaikka pienoinen pettymys kun kesällä oli tullut EH:ta samalta tuomarilta.